言語の選択:
 

農学研究科

研究者リスト >> アギスタ アフィファ ザーラ
 

アギスタ アフィファ ザーラ

 
アバター
研究者氏名アギスタ アフィファ ザーラ
 
アギスタ アフィファ ザーラ
URL
所属東北大学
部署大学院農学研究科
職名助教授
J-Global ID202101007138524114

論文

 
 
Jahidul Islam   Afifah Zahra Agista   Kouichi Watanabe   Tomonori Nochi   Hisashi Aso   Yusuke Ohsaki   Takuya Koseki   Michio Komai   Hitoshi Shirakawa   
The Journal of Nutritional Biochemistry   99 108855-108855   2022年1月
 
Afifah Zahra Agista   Tubagus Bahtiar Rusbana   Jahidul Islam   Yusuke Ohsaki   Halima Sultana   Ryota Hirakawa   Kouichi Watanabe   Tomonori Nochi   Ardiansyah   Slamet Budijanto   Suh-Ching Yang   Takuya Koseki   Hisashi Aso   Michio Komai   Hitoshi Shirakawa   
Nutrients   13(6) 1869-1869   2021年5月
Fermented rice bran (FRB) is known to protect mice intestines against dextran sodium sulfate (DSS)-induced inflammation; however, the restoration of post-colitis intestinal homeostasis using FRB supplementation is currently undocumented. In this s...
 
Tubagus Bahtiar Rusbana   Afifah Zahra Agista   Wahyu Dwi Saputra   Yusuke Ohsaki   Kouichi Watanabe   Ardy Ardiansyah   Slamet Budijanto   Takuya Koseki   Hisashi Aso   Michio Komai   Hitoshi Shirakawa   
Nutrients   12(8) 2409-2409   2020年8月
Fermented rice bran (FRB), a prospective supplement, has been proven to ameliorate certain medical conditions. However, its nutraceutical effect on muscle atrophy has never been investigated. The present study aimed to evaluate the effect of FRB o...
 
Yamada K   Sakuma W   Agista A.Z   Nakamura K   Ohsaki Y   Sakurai H   Komai M   Shirakawa H   
Japanese Pharmacol. Ther.   48(7) 1139-1144   2020年6月   [査読有り]
 
Muhandri T   Subarna   Agista A.Z   Hariyadi P   Aminullah   
Sci. Study Res.: Chem. Chem. Eng. Biotechnol. Food Ind.   20(1) 43-52   2019年1月   [査読有り]